preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 10. 10. 2016. u 15:37 sati |

Multimedija EDUkativna na ZAhtjev

CARNet Meduza je usluga za distribuciju višemedijskih sadržaja namijenjenih obrazovnim i akademskim ustanovama te pojedinačnim korisnicima ustanova članica CARNeta.

Kvalitetno uvođenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT) u sve djelatnosti rada i života ljudi podrazumijeva korištenje IKT-a na svim razinama obrazovanja. Zbog financijskih i vremenskih ograničenja, odlazak nastavnika na edukaciju u druga mjesta često nije izvediv ili uzrokuje prekide u redovitoj nastavi. Implementacijom platforme za distribuciju višemedijskog sadržaja edukacija je omogućena na daljinu, uz jednak pristup svim korisnicima, na radnom mjestu ili iz vlastitog doma, u bilo koje doba dana. Korisnici koji se nalaze u područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i na otocima koji su teritorijalno slabo povezani s regionalnim centrima, sada imaju brz i jednostavan način pristupanja odgojno-obrazovnim višemedijskim materijalima, s ciljem ujednačavanja mogućnosti participiranja svih građana Republike Hrvatske u djelatnosti vezanih u podizanje kvalitete uvjeta rada i života.

Sustavu je dodijeljeno ime Meduza koje dolazi od grčke rijeci medomai (μεδομαι) = "planirati", "dosjetiti se", "pronaći”. Na taj način se željela naglasiti korisnost i dostupnost ove platforme. Želja je da CARNet Meduza bude na raspolaganju CARNetovim korisnicima kao izvor znanja, informacija i obrazovnog sadržaja.


 
Kontakt za CARNET Meduza
 
kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju