preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 5. 2012. 15:29 | RSS

Radionica „Igrajmo se s Moodle-om i Jingom“

Nakon uspješno održane dvije radionice „Igrajmo se s Moodle-om i Jingom“ u Zagrebu, dvije nove radionice održat će se 22. svibnja u Osijeku. Radionica će se održati na Pravnom fakultetu, u Osijeku, u učionici 18 na I. katu, u utorak 22. svibnja s početkom u 9 sati. Kako bi se sa sadržajem radionice upoznao što veći broj sudionika, radionicu ćemo ponoviti istoga dana poslijepodne u 14 sati na istom mjestu.

Radionica je namijenjena nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola te visokoškolskih ustanova, koji online tečajeve u Moodle-u žele učiniti zanimljivijim za svoje učenike te pomoću igara povećati njihovu motivaciju za učenje. Snimke zaslona i događaja na zaslonu računala izrađenih pomoću Jinga učenicima olakšavaju korištenje računala u nastavi te na druge načine mogu unaprijediti nastavu.

Za uspješno pohađanje radionice sudionici bi trebali biti napredni korisnici Interneta, kao i poznavati rad na Windows platformi i osnove rada na sustavu Moodle iz perspektive nastavnika, odnosno imati iskustva u kreiranju aktivnosti i resursa u vlastitom tečaju.

Prijava na radionice je moguća na adresi http://www.carnet.hr/moodle/prijava.

Za prijavu i sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati elektronički identitet u sustavu AAI@EduHR.
 

Više o radionici možete doznati na http://www.carnet.hr/moodle/radionice.


 
preskoči na navigaciju