preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 5. 2010. 11:08 | RSS

Prijavite se na online tečaj ili radionicu o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u

Želite li izrađivati obrazovne sadržaje za e-učenje u sustavu za upravljanje učenjem Moodle, a ne znate kako? Prijavite se na online tečaj ili radionicu u sklopu Webfestivala 2010!

U sklopu tradicionalnog CARNetovog  natjecanja sadržaja na webu – Webfestival 2010, koji se ove godine bavi sustavom za upravljanje učenjem Moodle, bit će organizirane radionice i online tečajevi o izradi tečajeva u Moodle-u.

Moodle je dostupan i preko CARNeta, koji akademskoj i školskoj zajednici nudi mogućnost da uz korištenje AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta otvori i koristi tečajeve u ovom raširenom sustavu za upravljanje učenjem otvorenog koda. Osim mogućnosti hostinga tečajeva i podrške korisnicima, CARNet zainteresiranima nudi i mogućnost obrazovanja za korištenje ovog alata kroz online tečajeve i radionice.

Niz radionica i online tečajeva o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u će se održati i u sklopu Webfestivala 2010. Više informacija o terminima radionica i tečajeva te načinu prijave možete saznati na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja.

Oni koji već imaju razvijene sadržaje u Moodle-u i žele ih prijaviti na natjecanje Webfestival 2010, mogu to učintii do 24. rujna 2010. na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/prijava.

Webfestival 2010 je prateće događanje CARNetove korisničke konferencije (http://cuc.carnet.hr). Više o Webfestivalu 2010 saznajte na adresi http://webfestival.carnet.hr.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju