preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 28. 5. 2004. 00:00 | RSS

Novi portal www.biznis.hr

Na adresi http://www.biznis.hr/ dostupan je prvi hrvatski specijalizirani portal za sve grane poslovanja. Portal će se nadopunjavati najvažnijim informacijama koje su potrebne malim i srednjim poduzetnicima te managerima u podizanju kvalitete poslovanja kao i u njegovu pokretanju, a nastao je suradnjom Globalneta i CARNeta u sklopu akcije promocije Interneta pod nazivom 10@HR – Vrijeme je za Internet!.

Na portalu se svakodnevno objavljuju aktualne gospodarske vijesti te novosti iz svijeta poduzetništva, financija i ekonomije. Korisnicima su dostupna i tri servisa: burza roba i usluga, poslovni imenik te forum. Kako bi se olakšalo korištenje ovih servisa, sadržaj je podijeljen po kategorijama, a registracija je besplatna. Osim zadanih tema, na forumu se može diskutirati i o drugim, poslovnim ljudima zanimljivim temama. Internetska stranica http://www.biznis.hr/ linkovima vodi na stranice koje poduzetnicima svakodnevno mogu biti od koristi kao što su stranice državne uprave, upravnih organizacija, Vladinih agencija, komora, stranice udruga te medija. Jedan od linkova vodi i na stranice žena poduzetnica, a zanimljiv je i odjeljak posvećen zdravlju koje poslovni ljudi počesto zanemaruju.

Voditelj projekta http://www.biznis.hr/ Vedran Petrović i njegov suradnik Robert Vrgoč naglasili su da će, uz njih, stranice novim informacijama svakodnevno nadopunjavati tim stručnjaka Visoke škole za ekonomiju poduzetništva s pravom javnosti VERN, koju su oni i sami završili, te su nadodali da se u stvaranje stranica mogu uključiti i svi njihovi korisnici putem e-mail adrese biznis@biznis.hr. Od ostalih suradnika koji su se pridružili stvaranju sadržaja na portalu valja istaknuti mr.sc. Nadu Čakar s Ekonomskog sveučilišta u Beču te dr.sc. Mariju Pavkov, istaknutu hrvatsku psihologinju.

Sanja Prijatelj

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju