preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 28. 2. 2003. 00:00 | RSS

Vodeći ISP-ovi zajedno u akciji

CARNet je prigodnom konferencijom za novinare 27. veljače, na dan kada je Hrvatska dobila vršnu .hr domenu, upoznao javnost s akcijom 10@HR -Vrijeme je za Interent!. Tom prilikom okupili su se po prvi put vodeći davatelji Internet usluga kako bi potpisali Memorandum o provedbi zajedničke kampanje 10@HR.

CARNet je prigodnom konferencijom za novinare jučer, 27. veljače, na dan kada je Hrvatska dobila vršnu .hr domenu okupivši vodeće davatelje Internet usluga upoznao javnost s akcijom 10@HR - Vrijeme je za Internet!. Akcijom se želi promovirati Internet te potaknuti javnost na stvaranje novih korisnih internetskih sadržaja na hrvatskom jeziku pa je tako u sklopu akcije pokrenut natječaj za prikupljanje internetskih projekata od nacionalnog značaja koji će biti otvoren od 27. veljače do 31. ožujka 2003. godine. Važnost ove akcije, osim CARNeta kao inicijatora, prepoznali su i sljedeći davatelji Internet usluga: Globalnet, Hrvatski Telekom i IskonInternet.

Oni su u sklopu konferencije za novinare potpisali Memorandum o provedbi zajedničke kampanje 10@HR - Vrijeme je za Internet!. Ovim Memorandumom davatelji Internet usluga dat će svoj doprinos akciji potpomaganjem PR kampanje i davanjem podrške barem jednom od projekata pristiglih na natječaj u okviru akcije. Medijski pokrovitelji akcije su: HRT, Jutarnji list, Otvoreni radio i Bug, a sve informacije o samoj akciji i natječaju dostupne su na web stranici: http://www.10godinainterneta.hr/ .

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju