preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 3. 2003. 00:00 | RSS

Podržite razvoj Interneta!

Imate li dobru ideju za prijedlog internetskog projekta? Postanite kreator hrvatskog web prostora! Želite li da Vaša tvrtka ili organizacija podrži razvoj hrvatskog sadržaja na Internetu? Uključite se u akciju 10@HR – Vrijeme je za Internet!

U sklopu akcije 10@HR - Vrijeme je za Internet!, a s ciljem razvoja hrvatskog sadržaja na Internetu, CARNet, Globalnet, HThinet i IskonInternet 28. veljače 2003. godine pokrenuli su natječaj za prikupljanje prijedloga internetskih projekata. Natječaj je otvoren od 28.veljače do 31. ožujka 2003. godine, a na njega se kao predlagatelji projekata mogu prijaviti pojedinci, udruge, tvrtke, organizacije ili ustanove. Stranice akcije nalaze se na adresi: http://www.10godinainterneta.hr/.

Projekti čiju prijavu očekujemo trebaju biti rađeni primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te kao rezultat omogućiti korištenje novih usluga, programa ili sadržaja putem Interneta. Želite li postati kreator hrvatskog web prostora, svoje nam ideje prijavite do 31. ožujka preko web forme na stranicama akcije. Recenziju pristiglih projekata tijekom travnja 2003. godine obavit će stručna komisija sastavljena od predstavnika ministarstva koja su prihvatila pokroviteljstvo nad akcijom.

Pozitivno recenzirani projekti bit će prezentirani potencijalnim sponzorima projekata, zainteresiranim tvrtkama koje bi prihvaćanjem pokroviteljstva nad odabranim projektom preuzeli brigu za njegovu realizaciju. Želite li da Vaša tvrtka bude prepoznata kao institucija koja podržava razvoj hrvatskog web prostora, javite nam se: partneri@10godinainterneta.hr ili 6165 625. Nikolina Bradić Belobrajdić Voditeljica akcije 10@HR – Vrijeme je za Internet!


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju