preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 9. 2009. 00:00 | RSS

e.T. - e.Tečajevi za primjenu u nastavi

e.T. – e.Tečajevi za primjenu u nastavi naziv je usluge koju je CARNetov edukacijski centar s početkom i ove školske/akademske 2009/10. godine namijenio za korištenje, prvenstveno učiteljima i nastavnicima informatike u osnovnim i srednjim školama, ali i ostalom nastavno-znanstvenom osoblju visokoškolskih ustanova, koji tradicionalan oblik nastave žele obogatiti novim oblicima učenja.

Svi e.Tečajevi mogu se u potpunosti izvoditi putem Interneta (online) gdje nastavnik preuzima ulogu mentora. Ovisno o želji i interesu nastavnika, e.Tečajevi mogu se implementirati u nastavu kao dodatni materijali za rad u učionici ili se samo dijelom mogu izvoditi online, kao nadopuna klasičnom obliku nastave (kombinirani model).

U svim tečajevima postoji mogućnost komunikacije nastavnika s učenicima, te učenika međusobno, putem foruma i elektroničke pošte.
Unutar svakog tečaja postoje zadaci za vježbu i provjeru znanja za koji je razrađen sustav bodovanja pa se uspjeh na tečaju, ukoliko nastavnik želi, može implementirati u završnu ocjenu nastavnog predmeta.

Program e.Tečajeva čine tri online tečaja o programiranju koji su u potpunosti usklađeni s Nastavnim planom i programom predmeta informatike/računalstva te se mogu primjenjivati u nastavi informatike temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
Tečajevi programiranja su:

Pored navedenih tečajeva, od školske/akademske 2009/10. godine, nastavnici kao dodatne materijale u nastavi imaju na raspolaganju i sljedeće tečajeve iz CARNetovog programa online tečajeva:

Više informacija o samoj usluzi možete pronaći na internetskim stranicama usluge e.T. - e.Tečajevi za primjenu u nastavi.  Pristup pojedinom tečaju iz programa usluge možete dobiti ako ispunite web obrazac .

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju