preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 5. 2010. 08:51 | RSS

Izvanredni termini online tečaja Izrada online tečaja pomoću Moodle-a

U sklopu tradicionalnog CARNetovog  natjecanja webova – Webfestival 2010, bit će organizirani i izvanredni termini online tečajeva o izradi tečajeva pomoću Moodle-a.

Webfestival već jedanaest godina prati CARNetovu korisničku konferenciju (http://cuc.carnet.hr), a ove će se godine pod sloganom „Moodlajmo zajedno!“ baviti obrazovnim sadržajima objavljenim u Moodle-u.
 

Natjecanje će biti popraćeno izvanrednim terminima tečaja o izradi online tečajeva pomoću Moodle-a namijenjenog svim CARNetovim korisnicima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, ali i nizom radionica o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u, namijenjenih širokoj publici uključujući i CARNetove korisnike.

Prijave na online tečajeve moguće su uz prethodnu verifikaciju elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr putem online prijavnog obrasca na http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava, dok se na radionice zainteresirani mogu prijaviti putem prijavnog obrasca na http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja/radionice bez prethodne verifikacije.

Izvanredne grupe online tečajeva održavat će se u lipnju i rujnu 2010., a radionice će se održavati tijekom mjeseca lipnja u sljedećim gradovima: Zagreb, Osijek, Rijeka, Split.

Više o ovim događanjima možete saznati na stranici http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja.
Prijave na natjecanje traju do 24. rujna 2010., a zainteresirani svoje tečajeve mogu prijaviti na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/prijava.

Više o Webfestivalu 2010 saznajte na adresi http://webfestival.carnet.hr.
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju