preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 1. 2009. 00:00 | RSS

Produljene prijave na E-tečaj za e-mentore

Produljene su prijave na E-tečaj za e-mentore. Tečaj će s održavanjem započeti 19. siječnja 2009., a prijave će biti otvorene do 18. siječnja 2009.

Prijaviti se možete isključivo putem prijavnog web obrasca na internetskim stranicama CARNetovih online tečajeva.
Za prijavu je neophodan elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

E-tečaj za e-mentore je praktičan tečaj prvenstveno namijenjen svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi. Tečaj posebno preporučujemo svim učiteljima i nastavnicima koji koriste CARNetovu uslugu E-tečajevi za škole.

Tečaj također mogu pohađati i nastavnici u sustavu visokoškolskog obrazovanja i ostali zainteresirani koji u svoju nastavu žele uključiti online komunikaciju ili nastavu u potpunosti izvoditi online.

Više o samom tečaju možete pročitati na internetskim stranicama E-tečaja za e-mentore.
Tečaj se za polaznike odvija bez naknade.

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju