prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO

+Otvori sve -Zatvori sve

Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO

Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO je događanje namijenjeno ponajprije studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima, no otvoreno je svima zainteresiranima za primjenu tehnologije u obrazovanju.

Cilj je događanja pružiti studentima – budućim učiteljima, nastavnicima, profesorima kao i ostalim zainteresiranim sudionicima uvid u nove pristupe poučavanju uz podršku tehnologije, a koji nastoje zadovoljiti potrebe novih generacija učenika koji su digitalni urođenici. Događanje uključuje predavanja, praktične radionice te demonstracije primjera dobre prakse u korištenju novih tehnologija i pristupa poučavanju.

Stečena znanja i vještine sudionici mogu iskoristiti kako bi nastavu učinili privlačnijom, motivirali učenike i olakšali im ostvarivanje nastavnih ciljeva te kako bi doprinijeli razvoju komunikacijskih i kolaboracijskih vještina učenika.

Skup Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO prvi je puta održan 2014. godine u Zagrebu.

Korisnici

učenici
studenti
roditelji
CARNET sistem inženjeri
e-Građani
škole
ministarstva
nastavnici
profesori
znanstvenici
ostali AAI@EduHr korisnici
javnost
fakulteti i visoka učilišta
druge javne institucije

Kako postati korisnik

Korisnici prijavljuju sudjelovanje na predavanjima, radionicama i prezentacijama putem elektroničkoga prijavnog obrasca.

Foto galerija

Kontakt

STO

E-adresa: sto@carnet.hr

Društvene mreže

Održane konferencije