preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 11. 2015. 16:18 | RSS

Na konferenciji CUC 2015 održan peti po redu sastanak partnera i radionica o AMORES metodologiji poučavanja

Četvrtak je u Dubrovniku za AMORES projektni tim bio dan pun događanja.

Dan je započeo posljednjim u nizu sastanaka partnera projekta. Kao i tijekom sastanaka koji su se u protekle dvije godine održali u Grčkoj, Danskoj, Poljskoj i Švedskoj, partneri iz devet ustanova okupili su se u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma, kako bi prezentirali rezultate posljednje faze projekta te dogovorili završne aktivnosti.

Tijekom poslijepodnevne sesije konferencije CUC 2015, dr. Geoff Walton sa sveučilišta Northumbria i Dr Mark Childs sa sveučilišta Coventry, održali su radionicu o mogućnostima koje nudi primjena IKT-a u nastavi s naglaskom na AMORES metodologiju poučavanja književnosti.

Pilot provedba ove metodologije u pet europskih škola pokazala je da ona pozitivno utječe na angažman učenika prilikom poučavanja književnosti. Sudionici radionice, uglavnom nastavnici, pokazali su veliki interes za primjenu navedene metodologije u njihovim nastavnim predmetima.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju