prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

+Otvori sve -Zatvori sve

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i fotografije objavljene na CARNET-ovom mrežnom sjedištu vlasništvo su CARNET-a. Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog mrežnog sjedišta obavezno je navesti izvor i objaviti link na CARNET-ovo mrežno sjedište (primjerice: preuzeto s www.carnet.hr).

Bilo kakvo reproduciranje ili distribucija slika i tekstova sadržanih na ovim mrežnim stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

CARNET nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih, kao niti za sadržaj stranica vanjskih poveznica.

CARNET ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog mrežnog sjedišta ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznica s ovog mrežnog sjedišta.

CARNET zadržava pravo izmjene sadržaja mrežnih stranica i uvjeta korištenja bez prethodne najave, u bilo kojem trenutku.