prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

e-Građani mToken

+Otvori sve -Zatvori sve

e-Građani mToken je vjerodajnica razine sigurnosti 3 koja korisnicima omogućuje elektroničku autentikaciju za pristup sustavu e-Građani.

e-Građani mToken

e-Građani mToken je vjerodajnica razine sigurnosti 3, koja korisnicima omogućuje elektroničku autentikaciju za pristup sustavu e-Građani. Sastoji se od mobilne i poslužiteljske aplikacije. Mobilna aplikacija služi za generiranje jednokratnih lozinka pomoću kojih korisnik pristupa javnim elektroničkim uslugama.

S obzirom na to da je razina sigurnosti te vjerodajnice 3, namijenjena je pristupu javnim elektroničkim uslugama u sklopu projekta e-Građani, koje za pristup zahtijevaju vjerodajnice razine sigurnosti 2 i 3.

Uz e-Građani mToken aplikaciju namijenjenu mobilnim uređajima, postoji i e-Građani mToken poslužiteljska aplikacija, na kojoj korisnici mogu vidjeti svoje podatke za kontakt, promijeniti ih te pomoću koje mogu klijentsku aplikaciju aktivirati na nekome drugom mobilnom uređaju.

Posebna pozornost posvećena je sigurnosti aplikacije i zaštiti podataka:

  • e-Građani mToken nigdje ne pohranjuje tajni PIN korisnika
  • e-Građani mToken nije moguće kopirati na drugi mobilni uređaj
  • e-Građani mToken za generiranje jednokratne lozinke ne koristi se internetskom vezom.

Korisnici

učenici
studenti
roditelji
CARNET sistem inženjeri
e-Građani
škole
ministarstva
nastavnici
profesori
znanstvenici
ostali AAI@EduHr korisnici
javnost
fakulteti i visoka učilišta
druge javne institucije

Kako postati korisnik

Za aktivaciju e-Građani mToken aplikacije na mobilnome uređaju potrebno je osobno posjetiti jednu od poslovnica FINA-e. Uz pravilno popunjenu i potpisanu pristupnicu, službeniku na šalteru potrebno je pokazati na uvid važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Preuzmite aplikaciju

Aplikaciju je moguće preuzeti:

Aplikacija prilagodjena BlackBerry uređajima dostupna je na Amazon Storeu.

Kontakt

e-Građani

Telefon: 072 200 027
E-adresa: pomoc@e-gradjani.gov.hr

Radno vrijeme telefonske podrške za korisnike:
radnim danom od 7:30 do 15:30 sati