prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

e-Laboratorij

+Otvori sve -Zatvori sve

e-Laboratorij

e-Laboratorij je mrežni portal na kojemu se objavljuju tekstovi o digitalnim alatima i interaktivnim sadržajima. Korisnici mogu na portalu saznati sve o alatima, sustavima i aplikacijama za uporabu na području e-učenja. e-Laboratorij se bavi istraživanjem, testiranjem i odabirom dostupnih digitalnih alata za korištenje u nastavi i drugim procesima koji se odvijaju u školi kao što su izvannastavne aktivnosti, stručno usavršavanje nastavnika, određena područja poslovanja škole i slično.

Preko podrubrika Komunikacija i kolaboracija, Ankete/kvizovi, Multimedija, Sustavi za e-učenje, Društvene mreže, Igre, Izrada digitalnoga sadržaja, Mobilne aplikacije i Interaktivni sadržaji čitateljima su dostupni opisi i upute za korištenje mnogobrojnih alata i sadržaja ovisno o njihovoj svrsi.

Posjetitelji portala imaju i mogućnost predlaganja alata ili interaktivnoga sadržaja za koji žele da se testira i recenzira na e-Laboratoriju. Na e-Laboratoriju nalaze se i videopredavanja – snimke WordPress Meetupa, koji se redovito održavaju u nekoliko gradova u Hrvatskoj.

e-Laboratorij nastavnicima i drugim korisnicima, koji su uključeni u područje e-učenja, olakšava odabir pravih alata za rad kao i mogućnost korištenja alata za koje nemaju resurse.

Korisnici

učenici
studenti
roditelji
CARNET sistem inženjeri
e-Građani
ministarstva
škole
nastavnici
profesori
znanstvenici
ostali AAI@EduHr korisnici
javnost
fakulteti i visoka učilišta
druge javne institucije

Kontakt

e-Laboratorij

E-adresa: e-laboratorij@carnet.hr