Office 365 za škole

+Otvori sve -Zatvori sve
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Office 365

Office 365 Education je usluga koja omogućuje obrazovnim institucijama i njezinim zaposlenicima, učiteljima, nastavnicima i učenicima besplatan pristup Office365 alatima s @skole.hr korisničkim računom na skole.hr domeni. 

Office 365 za škole

Office 365 je usluga koja omogućuje obrazovnim institucijama i njezinim zaposlenicima, učiteljima, nastavnicima i učenicima besplatan pristup Office365 alatima s AAI@EduHr korisničkim računom na skole.hr domeni. Office 365 nudi mnogo usluga kojima se mogu koristiti s vlastita računala, mobilnoga telefona ili sa školskoga računala. Najveća je prednost to što se može instalirati Microsoft Office na računalo i koristiti se njime kada ne postoji veza na internet.

Osnovni je uvjet za pristup posjedovanje elektroničkoga identiteta oblika @skole.hr u sustavu AAI@EduHr računa, a u školama je za njihovo administriranje zadužen administrator imenika.

Kombiniranjem aplikacija poput Microsoft Excela i Outlooka s naprednim servisima u oblaku, kao što su OneDrive i Microsoft Teams, Office 365 korisnicima omogućuje stvaranje i zajedničko korištenje s bilo kojega mjesta i na bilo kojemu uređaju. Osim toga, dostupni su i dodatni alati za učionicu kao što su OneNote Class Notebook.

Korisnici

učenici
studenti
roditelji
CARNET sistem inženjeri
e-Građani
škole
ministarstva
nastavnici
profesori
znanstvenici
ostali AAI@EduHr korisnici
javnost
fakulteti i visoka učilišta
druge javne institucije

Kako postati korisnik

Za aktivaciju usluge potrebno je prijaviti se i jednokratno aktivirati Office365 račun na mrežnoj stranici usluge Office 365.

Nakon jednokratne aktivacije, do Office365 alata i usluga pristupa se direktno putem mrežne stranice portal.office.com

Važni dokumenti

Kontakt

CARNET-ov Helpdesk

Telefon: +385 1 6661 555
E-adresa: helpdesk@carnet.hr