Radna mjesta

+Otvori sve -Zatvori sve
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Radna mjesta

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET javna je ustanova koja zapošljava više od 180 zaposlenika u šest gradova u Hrvatskoj.

Zbog dinamičnih promjena i novih trendova u području informacijsko-komunikacijske tehnologije i njezine primjene u obrazovanju, kontinuirano tražimo motivirane, sposobne i obrazovane stručnjake, koji će doprinijeti ostvarenju CARNET-ovih pet strateških prioriteta:

  • Digitalna transformacija obrazovnoga sustava
  • Razvoj i upravljanje naprednom infrastrukturom i e-uslugama
  • Zaštita digitalnoga prostora i identiteta Republike Hrvatske
  • Poticanje i razvoj inovacija
  • Digitalna transformacija CARNET-a.

Našim zaposlenicima nudimo pristup mrežnim, računalnim i internet tehnologijama i opremi, rad u dinamičnoj i fleksibilnoj okolini na zanimljivim i izazovnim zadacima. U CARNET-u njegujemo pozitivnu i prijateljsku atmosferu, a ključne vrijednosti koje očekujemo od naših zaposlenika su izvrsnost, inovativnost, doprinos i sklonost timskom načinu rada.

Posebnu pozornost posvećujemo obrazovanju i usavršavanju zaposlenika stoga zaposlenicima omogućavamo pohađanje raznih edukacija, seminara i tečajeva.

Briga za dobrobit i zdravlje naših zaposlenika nam je na prvom mjestu. To je prepoznala i tvrtka Selectio – vodeća grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima, koja je CARNET-u dodijelila priznanje „Izvrsnost u izazovima“ za uspješnu prilagodbu novonastaloj situaciji izazvanoj koronavirusom u segmentu upravljanja ljudskim resursima.

Ako želite postati dio našeg tima, prijavite se na neki od naših otvorenih natječaja. Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na posao@carnet.hr.