prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radna mjesta

+Otvori sve -Zatvori sve

Radna mjesta

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET javna je ustanova koja zapošljava više od 200 zaposlenika u osam gradova u Hrvatskoj.

Zbog dinamičnih promjena i novih trendova u području informacijsko-komunikacijske tehnologije i njezine primjene u obrazovanju, kontinuirano tražimo motivirane, sposobne i obrazovane stručnjake, koji će doprinijeti ostvarenju CARNET-ovih šest strateških prioriteta:

 • Napredna infrastruktura
 • Napredne usluge
 • Obrazovanje 4.0
 • Sigurnost i identitet
 • Razvoj i inovacije
 • Agilna organizacija.

Našim zaposlenicima nudimo pristup mrežnim, računalnim i internet tehnologijama i opremi, rad u dinamičnoj i fleksibilnoj okolini na zanimljivim i izazovnim zadacima. U CARNET-u njegujemo pozitivnu i prijateljsku atmosferu, a ključne vrijednosti koje očekujemo od naših zaposlenika su izvrsnost, inovativnost, povjerenje, otvorenost, učinkovitost.

Posebnu pozornost posvećujemo obrazovanju i usavršavanju zaposlenika stoga zaposlenicima omogućavamo pohađanje raznih edukacija, seminara i tečajeva.

Briga za dobrobit i zdravlje naših zaposlenika nam je na prvom mjestu. To je prepoznala i tvrtka Selectio – vodeća grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima, koja je CARNET-u dodijelila priznanje „Izvrsnost u izazovima“ za uspješnu prilagodbu situaciji izazvanoj koronavirusom u segmentu upravljanja ljudskim resursima.

Ako želite postati dio našeg tima, prijavite se na neki od naših otvorenih natječaja. Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na posao@carnet.hr.

Otvorena radna mjesta

Odabrani kandidati

 

Natječaji završeni u studenom 2023. godine:

 1. pecijalist računalnih sustava I. – Sistem Inženjer (m/ž), izabrani kandidat Damir Lukić (VSS)
 2. Suradnik/ica I. u Odjelu za podršku korisnicima (m/ž), Projekt Brain, izabrani kandidat Sandro Bočkor (VŠS)


Natječaji završeni u listopadu 2023. godine:

 1. Specijalist računalnih sustava I. u Odjelu računalne infrastrukture i servisa, (m/ž), izabrani kandidat Antun Matija Filipović (VSS)
 2. Inženjer računalnih sustava I, u Odjelu računalne infrastrukture i servisa, (m/ž), izabrani kandidat Branimir Buntak (VSS)
 3. Stručni suradnik za pravne poslove u Odjelu za podršku poslovanju ustanove (m/ž), dva izvršitelja, izabrani kandidati Filip Vukušić (VSS) i Iva Šimunović (VSS)
 4. Voditelj tima u Službi za korisnike (m/ž), izabrani kandidat Patricia Pavlović (VSS)
 5. Suradnik I. u Službi za korisnike (m/ž), dva izvršitelja, izabrani kandidati Ivana Dugandžić (VSS) i Iva Kovač Šagolj (VSS)


Natječaji završeni u rujnu 2023. godine:

 1. Viši tehničar (m/Ž) u nacionalnom CERT-u, izabrani kandidat Ivan Birtić (VSS)
 2. Specijalist za računalnu sigurnost I. u Nacionalnom CERT-u (m/ž), izabrani kandidat Žaklina Šupica (VSS)

Obavijest

Trenutno nema novih obavijesti