prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radna mjesta

+Otvori sve -Zatvori sve

Radna mjesta

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET javna je ustanova koja zapošljava više od 200 zaposlenika u šest gradova u Hrvatskoj.

Zbog dinamičnih promjena i novih trendova u području informacijsko-komunikacijske tehnologije i njezine primjene u obrazovanju, kontinuirano tražimo motivirane, sposobne i obrazovane stručnjake, koji će doprinijeti ostvarenju CARNET-ovih šest strateških prioriteta:

  • Napredna infrastruktura
  • Napredne usluge
  • Obrazovanje 4.0
  • Sigurnost i identitet
  • Razvoj i inovacije
  • Agilna organizacija.

Našim zaposlenicima nudimo pristup mrežnim, računalnim i internet tehnologijama i opremi, rad u dinamičnoj i fleksibilnoj okolini na zanimljivim i izazovnim zadacima. U CARNET-u njegujemo pozitivnu i prijateljsku atmosferu, a ključne vrijednosti koje očekujemo od naših zaposlenika su izvrsnost, inovativnost, povjerenje, otvorenost, učinkovitost.

Posebnu pozornost posvećujemo obrazovanju i usavršavanju zaposlenika stoga zaposlenicima omogućavamo pohađanje raznih edukacija, seminara i tečajeva.

Briga za dobrobit i zdravlje naših zaposlenika nam je na prvom mjestu. To je prepoznala i tvrtka Selectio – vodeća grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima, koja je CARNET-u dodijelila priznanje „Izvrsnost u izazovima“ za uspješnu prilagodbu situaciji izazvanoj koronavirusom u segmentu upravljanja ljudskim resursima.

Ako želite postati dio našeg tima, prijavite se na neki od naših otvorenih natječaja. Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na posao@carnet.hr.

Otvorena radna mjesta

Odabrani kandidati

Natječaji završeni u lipnju 2023. godine:

  1. Viši stručni suradnik za pravne poslove (m/ž), izabrani kandidat Nina Pavlović (VSS)

Obavijest

Trenutno nema novih obavijesti