prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Empowering CARNET employees in Social Media, Adult Education and Leadership

+Otvori sve -Zatvori sve

Empowering CARNET employees in Social Media, Adult Education and Leadership

Projekt “Empowering CARNET employees in Social Media, Adult Education and Leadership“ odvijao se od srpnja 2014. do kraja lipnja 2015. godine u okviru Erasmus+ programa, ključna aktivnost 1: Mobilnost u svrhu učenja za pojedince. Projekt je sufinancirala Europska unija.

Erasmus+ je program EU-a u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje od 2014. do 2020. godine, čija je svrha podržati napore država sudionica u programu kako bi učinkovito iskoristile mogućnosti europskog ljudskog i socijalnog kapitala, pritom potvrđujući načelo cjeloživotnog učenja povezivanjem potpore formalnom, neformalnom i informalnom učenju u područjima obrazovanja, osposobljavanja i mladih.

O projektu

Cilj projekta bio je osnažiti kapacitete djelatnika CARNET-a kroz pohađanje treninga iz područja kompetencija vođenja i upravljanja, međunarodnih odnosa i suradnje te korištenja socijalnih medija u podučavanju odraslih. Jačanje kapaciteta je važno zbog provođenja projekta e-Škole, koji zahtjeva dobre upravljačke kompetencije i komunikacijske vještine u suradnji i radu sa svim uključenim partnerima i stranama.

Projekt se sastojao od tri faze: pripreme, realizacije mobilnosti te dijeljenja znanja i diseminacije informacija.

Suradne ustanove na projektu bile su organizatori planiranih treninga i to tvrtka In Dialogue Netherlands te inicijalno planirana tvrtka Magenta Consultoria Projects S.L.U., koja je otkazala jedan od prvobitno planiranih treninga.

Mobilnosti

Ostvarene mobilnosti bile su vezane uz sljedeće treninge:

  1. Clear Leadership
  2. Inspiring facilitation, teaching and training