prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Ljudski potencijali

Ljudski potencijali

+Otvori sve -Zatvori sve

Ljudski potencijali

CARNET-ov tim

U CARNET-u je trenutačno zaposleno više od 200 osoba u osam gradova Hrvatske – Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Puli, Dubrovniku, Zadru i Slavonskom Brodu. Osobe različitih struka u CARNET-u pronašle su svoje mjesto i na jedinstven način doprinose ostvarenju zajedničkoga cilja.

Razvoj informacijskih tehnologija i zahtjevi koji se postavljaju pred CARNET od njegovih zaposlenika traže stalno učenje i stručno usavršavanje, zbog čega se razvoju zaposlenika posvećuje posebna pozornost. Uz usavršavanja na području suvremenih informacijskih tehnologija, djelatnici CARNET-a imaju priliku stjecati znanja i vještine i iz područja organizacije te menadžmenta. Stalno usvajanje znanja te jačanje kompetencija angažmanom na različitim projektima, ali i sudjelovanjem na seminarima i tečajevima, domaćim te međunarodnim konferencijama, pravo su i obaveza svakoga CARNET-ovca.

Način rada

CARNET-ova osnovna djelatnost te okruženje u kojemu djeluje od svakoga njegova zaposlenika, ali i organizacije kao cjeline traže izuzetnu fleksibilnost. Pred djelatnike se svakodnevno postavljaju izazovi na koje je moguće uspješno odgovoriti jedino zajedničkim angažmanom ljudi različitih struka te pronalaženjem novih i originalnih rješenja. Zbog toga se u CARNET-u naglasak stavlja na projektni način rada i multidisciplinarnost, pri čemu je usmjerenost na korisnike osnovni motiv svih CARNET-ovaca.

Stalan kontakt s najnovijim dostignućima na području informacijskih tehnologija, mogućnost angažiranja na različitim projektima, rad u timovima, uvijek novi izazovi i neformalna radna atmosfera svaki dan u CARNET-u čine drukčijim.

Prednosti rada u CARNET-u jesu napredna tehnologija, projektni način rada, sposobni, talentirani i energični suradnici, prijateljska atmosfera, otvorenost za ideje te mogućnost stručnoga usavršavanja i razmjene znanja s domaćim i stranim stručnjacima.

Suradnici

Posebno mjesto i važnu ulogu u CARNET-u imaju suradnici. Intenzivna suradnja ostvaruje se sa studentima, ali i sa svima onima koji svojim idejama, znanjima i entuzijazmom mogu i žele doprinijeti ostvarenju CARNET-ove misije.

Otvorena radna mjesta

Ako želite postati dio našeg tima, pogledajte koja su trenutno otvorena radna mjesta