prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

sys.portal

+Otvori sve -Zatvori sve

sys.portal

Na adresi sysportal.carnet.hr nalazi se portal namijenjen ponajprije CARNET sistem inženjerima, ali i svima ostalima zainteresiranima za područje sistemske administracije.

Portal predstavlja najnovije informacije i zbivanja povezana s hardverom, softverom i administracijom sustava, koji su dostupni u obliku vijesti, članaka, uputa („kuharica”) i knjiga.

Sadržava niz praktičnih uputa i preporuka za podešavanje i održavanje računalnih sustava, mreža, sigurnosti sustava i slično. Na portalu se mogu naći upute za objavljivanje članaka, kao i forum preko kojega je moguće razmijeniti iskustva s kolegama sistemcima.

Korisnici

učenici
studenti
roditelji
CARNET sistem inženjeri
e-Građani
škole
ministarstva
nastavnici
profesori
znanstvenici
ostali AAI@EduHr korisnici
javnost
fakulteti i visoka učilišta
druge javne institucije

Kako postati korisnik

Dio funkcionalnosti portala namijenjen je isključivo CARNET sistem inženjerima. Njima je omogućena prijava na portal korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, uz uvjet da imaju postavljen imenički atribut “CARNET sistem inženjer”.

Kontakt

sys.portal

E-adresa: portal-team@carnet.hr