preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 1. 2017. u 16:16 sati |

Nicky Hockly: Going Mobile

Kome je webinar  namijenjen

Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji koriste ili žele naučiti koristiti mobilne uređaje  u poučavanju engleskog jezika, izrađivati  vlastite materijale za korištenje u nastavi i zainteresirani su razmotriti, kroz predavanje stručnjaka, prednosti i izazove korištenja mobilne tehnologije u nastavi engleskog kao stranog jezika.

Sadržaj webinara

Nicky Hockly je u svijetu poznata profesorica, autorica nastavnih materijala u području korištenja tehnologije u poučavanju engleskog jezika. Direktorica je u The Consultants-E, organizaciji koja se bavi online poučavanjem i razvojem materijala za poučavanje.  Piše kolumnu  o tehnologiji u poznatim stručnim časopisima ETP (English Teaching Professional) i ELTJ(English Language Teaching Journal). Napisala je više nagrađivanih knjiga iz područja korištenja tehnologije u nastavi jezika.

U webinaru govori o ključnim konceptima u korištenju mobilnih uređaja, SAMR modelu korištenja tehnologije,  prednostima koje tehnologija nosi, ali i raznim izazovima s kojima se nastavnici suočavaju kad odluče uključiti mobilnu komponentu u učenje jezika.

Ciljevi webinara

  • upoznati učitelje s mogućnostima uključivanja mobilnih uređaja u nastavu engleskog jezika
  • razmotriti prednosti i izazove korištenja mobilnih uređaja za učenje i poučavanje engleskog jezika
  • razmotriti načine na koji se mobilna tehnologija može uključiti u nastavu po SAMR modelu
  • kroz raspravu razmotriti primjere upotrebe mobilne tehnologije u raznim obrazovnim kontekstima

Potrebna predznanja

Webinar se održavao na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup Internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

TESOL EVO IT4ELT u suradnji s HUPE i CARNetom, siječanj 2017.

Snimka

Snimka webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju