preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 1. 2017. u 16:15 sati |

Nik Peachey: Thinking Critically Through Digital Media

Kome je webinar  namijenjen

Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji koriste ili žele naučiti više o korištenju tehnologije u nastavi engleskog jezika, s posebnim naglaskom na korištenje digitalnih izvora i web alata da bi se učenici, kroz učenje stranog jezika, potakli na kritičko promišljanje informacija.

Sadržaj webinara

Nik Peachey je bloger, autor obrazovnih materijala i urednik knjiga i priručnika za učitelje engleskog jezika.  Radio je za British Council, International House and Bell Educational Service, kao i za izdavače Macmillan, CUP, OUP i velike kompanije koje se bave tehnologijom kao što je Google.  Njegov  Daily English Activities blog  je bio u užem izboru za British Council Innovations award  2010.  2012. je osvojio je  Innovations award za „blended learning“ tečaj koji je razvio za Bell.  Autor je više e-knjiga, priručnika za učitelje koji žele u poučavanju koristiti tehnologiju.  'Digital Video - A manual for language teachers' , njegova multimedijalna iBook izrađena za  iTunes je ušla u uži izbor za Innovations award 2016.

U ovom webinaru Nik Peachey govori o nizu alata i digitalnih izvora koje učitelji mogu koristiti u nastavi engleskog jezika da bi potaknuli učenike na kritičko promišljanje informacija koje pronalaze na Internetu.

Ciljevi webinara

  • upoznati učitelje s mogućnostima uključivanja digitalnih izvora i korištenja  web alata u nastavi engleskog jezika
  • razmotriti prednosti i izazove korištenja digitalnih izvora i web alata za učenje i poučavanje engleskog jezika
  • razmotriti načine na koji se digitalni izvori i web alati mogu koristiti za poticanje kritičkog mišljenja
  • kroz raspravu razmotriti primjere upotrebe digitalnih izvora i web alata za razvijanje kritičkog mišljenja učenika u raznim obrazovnim kontekstima

Potrebna predznanja

Webinar se održavao na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup Internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

TESOL EVO ICT4ELT u suradnji s HUPE i CARNetom, siječanj 2017.

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju