preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 1. 2015. u 10:30 sati |

Jubilarna godina

U 2012. godini E-learning akademija je upisala 10. jubilarnu generaciju polaznika. Uključujući 43 polaznika iz aktualne 10. generacije, programe E-learning akademije ukupno je završilo 495 polaznika, zaposlenih u visokom, srednjem i osnovnom školstvu, ali i tvrtkama, državnim agencijama, udrugama i privatnim obrazovnim ustanovama. 

Svečanim poludnevnim događanjem 17. lipnja 2013. godine E-learning akademija je obilježila 10. obljetnicu rada te ujedno i završetak 10. generacije polaznika ovog obrazovnog programa.

Svečanost proslave uveličao je ministar znanosti obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović koji je na početku pozdravio prisutne i čestitao polaznicima akademije na uspješnom završetku programa.

 

Prorektorica Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Blaženka Divjak govorila je o e-učenju na Sveučilištu u Zagrebu, a prof. dr. sc. Slavko Krajcar, predsjednik programskog odbora E-learning akademije pojasnio je razloge nastanka programa E-learning akademije. 

U drugom dijelu svečanosti Vesna Janko, učiteljica u osnovnoj školi upoznala je prisutne na koji način primjenjuje e-učenje u nastavi geografije kroz brojne e-learning projekte. Sa Sveučilišta u Ljubljani pridružio nam se prof. dr. sc. Miha Kovač i upoznao prisutne s pojmom e-knjige, njezinim prednostima i nedostacima, a Ivan Maglić iz tvrtke Gartner govorio je o digitalizaciji obrazovanja.

Na kraju svečanosti dodjeljeni su certifikati 10. generaciji polaznika E-learning akademije. 

Snimke svečane proslave 10. obljetnice i Završne radionice E-learning akademije

 

 

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju