preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 19. 4. 2012. u 14:10 sati |

Uloga polaznika

Programi E-learning akademije odlikuju se aktivnim načinom rada. Umjesto pasivnog slušanja predavanja, usvajanja činjenica i pripreme za polaganje ispita jednom godišnje, u ovim se programima od polaznika očekuje aktivni odnos prema vlastitom učenju, samodisciplina i organizacija vlastitog rada i vremena tijekom cijele akademske godine.

To uključuje kontinuirano praćenje rasporeda i sudjelovanje u svim aktivnostima koje su njime predviđene. Mnoge su od aktivnosti individualne te će polaznik sam izabrati vrijeme koje mu je, u okvirima zajedničkog rasporeda, za njih najprikladnije.

Neke aktivnosti, poput online diskusija, su grupne i odvijaju se u rasporedom predviđenom periodu. Iako su polaznici u tom periodu i dalje slobodni uključiti se u diskusije kada im to najbolje odgovara, važno je da u diskusijama sudjeluju s ostalim polaznicima u zadanim rokovima, jer napredak grupe ovisi o sudjelovanju pojedinaca.

Od polaznika se očekuje poštivanje pravila ponašanja kao što bi to činili u tradicionalnom obrazovnom okruženju. To se odnosi na ispunjavanje obaveza, pridržavanje rokova, poštivanje privatnosti, kao i na korektnu komunikaciju u fizičkom i virtualnom okruženju.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju