preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 10. 11. 2015. u 13:11 sati |

Radionica o AMORES metodologiji

Radionica je namijenjena prvenstveno učiteljima i nastavnicima hrvatskoga i stranoga jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama, kao i učiteljima razredne nastave.

Sadržaj radionice u trajanju od 3 sata osmišljen je kao upoznavanje s metodologijom poticanja čitanja uz pomoć IKT-a nastalom u projektu AMORES. Voditeljica radionice je Janet Hetherington, predavačica na sveučilištu u Staffordshireu. Radionica će se održati na engleskom jeziku, 18. studenog 2015. s početkom u 15 sati u osnovnoj školi Lapad u Dubrovniku, Od Batale 14. 

Predviđen broj raspoloživih mjesta je 16, a računala su osigurana na radionici. 

Molimo vas da zbog ograničenog broja raspoloživih mjesta ispunite prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici u nastavku ove stranice. Nakon toga ćete dobiti automatsku potvrdu sustava o zaprimljenoj prijavi. Naknadno ćete dobiti e-mail s finalnom potvrdom sudjelovanja od AMORES tima.

Kontakt: amores@CARNet.hr


Prijava na radionicu o AMORES metodologiji

* Prezime
* Ime
* Škola iz koje dolazite
Predmet koji predajete
* E-mail adresa
* Radno mjesto u školi
* Kontakt telefon
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju