preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 22. 9. 2017. u 15:36 sati |

Radionica: Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta, 30.03.2017. s početkom u 10.00 sati, u Gimnaziji A. G. Matoša u Đakovu.

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati brojne informacije o Scientix projektu, scenarijima poučavanja, e-Laboratoriju i mnogim drugim obrazovnim trendovima te suvremenim pedagoškim pristupima.

Želite li saznati kako kroz istraživanje i interakciju razviti nove vještine kod svojih učenika? Ili kako moderirati nastavne aktivnosti u učionici koristeći višenamjenske materijale, aktivnosti i ideje, koje se mogu primjenjivati na brojne načine, ovisno o mogućnostima, predznanjima i potrebama vaših učenika?

Ukoliko je odgovor na pitanja da, prijavite se na radionicu putem prijavnog obrasca u nastavku. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobiti ćete na adresu, koju unesete u obrazac. Prijavite se čim prije jer je broj mjesta ograničen! 

Program radionice pogledajte ovdje

 

   

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.

| Zadnja izmjena 22. 9. 2017. u 15:35 sati |

Radionice u okviru Scientix projekta

Radionica: Interaktivni uvod u znanstvenu metodu

Hrvatska akademska i istraživačka mreža u sklopu SCIENTIX projekta organizirala je radionicu za nastavnike prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) pod nazivom "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu”.

Zbog velikog interesa nastavnika radionicu smo organizirali u dva termina. Prva se odrzala 2.6.2015., a druga 10.9.2015. godine.

Voditelj radionice bio je Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji radi kao nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu, a profesionalno se bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Nastavnici su na radionici prošli kroz niz vježbi i aktivnosti kojima mogu osvježiti svoju nastavu te na zanimljiv i jednostavan način učenicima objasniti sto je znanstveno istraživanje, koje su razlike između opservacije i pretpostavke te zašto je važno griješiti i kako iz grešaka učiti.

  

Radionica se financira iz okvirnog programa EU-a za istraživanje i razvoj (FP7), a koordinira ga Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


Fotogalerija
Album: SCIENTIX - Galerija slika-2.6.2015
Interaktivni uvod u znanstvenu metodu, druga radionica u okviru projekta SCIENTIX

[1] 2 Sljedeća Zadnja

Prezentacija >
Slika 01
slika 01 Preuzmi sliku
Slika 02
slika 02 Preuzmi sliku
Slika 03
slika 03 Preuzmi sliku
Slika 04
slika 04 Preuzmi sliku
Slika 05
slika 05 Preuzmi sliku
Slika 06
slika 06 Preuzmi sliku
Slika 07
slika 07 Preuzmi sliku
Slika 08
slika 08 Preuzmi sliku
Slika 09
slika 09 Preuzmi sliku
Slika 10
slika 10 Preuzmi sliku
Slika 11
slika 11 Preuzmi sliku
Slika 12
slika 12 Preuzmi sliku[1] 2 Sljedeća Zadnja


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju