preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 11. 3. 2016. u 10:56 sati |

Obrazovne interaktivne online igre

Kome je webinar  namijenjen?

Svima onima koje zanima kreiranje obrazovnih interaktivnih online igara, a prvenstveno obrazovnim djelatnicima, neovisno u kojem obrazovnom sektoru su zaposleni.

Sadržaj webinara

Autor će dati kratki uvod u obrazovne interaktivne igre te istaknuti njihove prednosti i zamke kao i trendove razvoja u bliskoj budućnosti.  Na primjerima dobre prakse s različitih stručnih područja predstavit će i neke alate za izradu obrazovnih interaktivnih igara u nastavi.

Ciljevi webinara

  • Upoznati se s pojmom obrazovnih interaktivnih online igara 
  • Upoznati sudionike s različitim alatima za izradu obrazovnih online igara
  • Kroz primjere prikazati načine na koji se svaki od alata može iskoristiti u nastavnom procesu

Potrebna predznanja

  • Osnovni rad na računalu 
  • Korištenje web preglednika

Impresum

Za CARNet u okviru natjecanja Webfestival 2014, koji se odvija kao popratno događanje CARNetove korisničke konferencije CUC 2014., prof. dr. Saša Divjak, Fakultet za računalstvo i informatiku u Ljubljani.
Rujan, 2014.

Snimka


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju