preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 29. 9. 2017. u 07:57 sati |

The Complete Beginner’s Guide to Interactive Student Notebooks

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koji bi htjeli promijeniti praksu korištenja uobičajenih bilježnica u svojoj nastavi.

Sadržaj webinara

Marinko Uremović, učitelj mentor, zaposlen je u Osnovnoj školi Blage Zadre kao učitelj engleskog i njemačkog jezika. Autor je nekoliko priručnika iz područja mirovnog obrazovanja i nastave engleskog jezika. U razdoblju od 2013. do 2015. godine obnašao je dužnost predsjednika Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika. Vrlo rado piše vlastite materijale za nastavu, a omiljena područja u nastavi engleskog jezika su razvoj kritičkog mišljenja, razvoj interkulturnih spoznaja te uporaba modernih tehnologija u nastavi.

Bilježnice učenika su sastavni dio nastave engleskog jezika, ali često su samo zbirke slabo strukturiranih bilježaka i informacija. Interaktivne bilježnice nude uzbudljivu alternativu ovoj uobičajenoj praksi dodavanjem boje, organizacije, pokazivanja razumijevanja gradiva i mogućnosti primjene stečenog znanja. Tijekom webinara sudionici će dobiti praktične primjere učeničkih radova, određene savjete kako što lakše započeti koristiti bilježnice uz nadu da će ih webinar potaknuti na početak primjene interaktivnih bilježnica u nastavi.

Ciljevi webinara

Upoznati sudionike s pojmom interaktivnih bilježnica te uvidjeti prednosti korištenja bilježnica, ali i izazove u primjeni ovih bilježnica.

Potrebna predznanja

Webinar se održava na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

HUPE (Hrvatsko udruženje profesora engleskog) in collaboration with CARNet presents

Marinko Uremović: The Complete Beginner’s Guide to Interactive Student Notebooks

Thursday, 28 September 2017, 19.00 - 20.00 CET

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju