preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 31. 8. 2016. u 13:20 sati |

e-Dnevnik za administratore i nastavnike

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen administratorima i nastavnicima škola koje će uslugu e-Dnevnika prvi put početi koristiti u školskoj godini 2016./2017.

Sadržaj webinara

Autor webinara će sudionicima pokazati osnovne funkcionalnosti e-Dnevnika, ulogu i poslove administratora te funkcionalnosti koje koriste razrednici i nastavnici. Tijekom webinara bit će moguće postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi. Snimka webinara bit će naknadno postavljena na mrežnim stranicama CARNet-a.

Cilj webinara

Upoznati administratore i nastavnike, koji ranije nisu koristili e-Dnevnik, s osnovnim funkcionalnostima. 

Potrebna predznanja

Osnovno poznavanje rada na računalu te korištenje Internet preglednika.

Pristup webinaru

Webinar će biti dostupan na poveznici https://connect.carnet.hr/webinar. Za prijavu je potrebno odabrati opciju prijave putem AAI@EduHr korisničkog računa te, nakon toga, unijeti korisničko ime i lozinku. Osim ove opcije, moguća je prijava i kao gost, odabirom opcije "Prijava kao gost" te unosom osobnog imena i prezimena. 

Impresum

Petar Josipović, CARNet
Kolovoz, 2016.

Snimka

Snimka webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju