preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 6. 6. 2017. u 16:01 sati |

My SUSI Experience

Kome je webinar namijenjen?

Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koje zanimaju iskustva sa stručnog usavršavanja u SAD-u.

Sadržaj webinara

Irena Pavlović, prof. savjetnica ima preko petnaest godina radnog iskustva u nastavi, a desetak godina se bavi poučavanjem kolega sustručnjaka. Autorica je udžbenika, involvirana na poslovima vezanim uz državnu maturu i vanjsko vrednovanje škola te uključena u brojne projekte usmjerene k unapređenju kvalitete obrazovanja poput Cjelovite kurikularne reforme. Aktivna je članica Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

Irena Pavlović, stipendistica američkog State Departmenta, podijelit će svoja iskustva u SUSI programu i povesti sudionike webinara na putovanje od Čazme do Sjedinjenih Američkih Država i Madeire. Tijekom webinara sudionici će saznati odgovore na pitanja poput “Kako dobiti stručno usavršavanje u SAD?“, “Što to znači biti SUSI?“, “Kako to utječe na vaš život?“, “Što se događa kasnije?“, “Kamo vas cijela priča može odvesti?“ te “Zašto biste vi trebali postati stipendist US State Departmenta?“. 

Ciljevi webinara

Upoznati sudionike sa specifičnostima američkog obrazovnog sustava i s mogućnostima stručnog usavršavanja u organizaciji US Embassy Zagreb.

Potrebna predznanja

Webinar se održava na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

HUPE (Hrvatsko udruženje profesora engleskog) u suradnji s CARNetom 
Ponedjeljak, 5. lipnja 2017., 20.00 - 21.00 CET

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju