preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 11. 3. 2016. u 13:39 sati |

Prezentacija tečaja "Uvod u e-učenje za nastavnike strukovnih škola"

Kome je webinar  namijenjen?

Prezentacija tečaja “Uvod u e-učenje za nastavnike strukovnih škola“, nastalog u okviru projekta eVET2EDU, namijenjena je nastavnicima strukovnih škola i organizacija koji se žele upoznati s osnovama e-učenja. 

Sadržaj webinara

Sadržaj tečaja je prilagođen nastavnicima strukovnih predmetima koji žele svoju nastavu obogatiti elementima e-učenja pomoću kojih bi se nastava tih predmeta učinila tehnološki unaprijeđenom pomoću alata i metodike pogodne strukovnim područjima. Time nastava postaje usmjerena na učenika, interaktivnija i zanimljivijima današnjim generacijama učenika i polaznika u sustavu obrazovanja odraslih. 
 
Jedna od osnovnih komponenti sadržaja tečaja je tablica za procjenu usvojenosti kompetencija, koja predstavlja svojevrstan alat za procjenu znanja u strukovnim predmetima. Nastavnicima bi takav alat omogućio lakše praćenje realizacije ishoda učenja kroz evidentiranje usvajanja svake pojedine kompetencije potrebne osobama koje se bave određenom strukom.
 
Tijekom radionice bit će riječi i o mogućnostima preuzimanja tečaja od strane ustanova koje se bave strukovnim školstvom kako bi one same dalje educirale svoje korisnike.

Ciljevi webinara

Upoznati sudionike s tečajem i mogućnostima njegova preuzimanja od strane njihove škole ili organizacije.

Potrebna predznanja

Nisu potrebna.

Impresum

Webinar se održava u okviru projekta eVET2EDU.
Autorice: Jasminka Maravić i Dragana Kupres, CARNet, rujan 2014.

Snimka


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju