preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 9. 2016. u 14:13 sati |

Prijedlog kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen nastavnicima, knjižničarima, autorima digitalnih sadržaja, nakladnicima te svima ostalima zainteresiranima za temu e-lektira i zajedničko promišljanje onoga što bi trebala sadržavati i kako bi trebala izgledati kvalitetna e-lektira.

Sadržaj webinara

Webinar će se odvijati u obliku TeachMeeta. Sudionici koji do 24. lipnja 2016. godine ispune obrazac te do navedenog datuma dostave svoju mikroprezentaciju putem e-maila e-lektira@nsk.hr imat će 4 minute za izlaganje. Pozivamo zainteresirane da pripaze na dužinu prezentacije jer nakon isteka 4 minute prezentacija mora završiti.

Svi ostali sudionici mogu pratiti webinar na uobičajen način uz mogućnost upisivanja svojih komentara u prozor za chat.

Ciljevi webinara

Cilj ovoga webinara je uključivanje u javnu raspravu na izrađen Prijedlog kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira kako bi se dobile povratne informacije svih zainteresiranih koje mogu poslužiti kao smjernice stručnoj radnoj skupina pri izradi konačne verzije Prijedloga. Željeni rezultat je dokument koji će biti temelj daljnjeg razvoja kriterija za kvalitetne e-lektire.

Potrebna predznanja

Osnovno poznavanje rada na računalu te korištenje Internet preglednika.

Impresum

Za CARNet, Nacionalna i sveučilišna knjižnica Zagreb

Lipanj 2016.     

Projekt e-Škole sufinancira Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Snimka

Snimka webinara je dostupna na poveznici.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju