preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 14. 6. 2016. u 12:39 sati |

Webinar o razvoju e-lektira i razmjena ideja

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen nastavnicima, autorima digitalnih sadržaja, nakladnicima te svima ostalima zainteresiranima za temu e-lektira i zajedničko promišljanje onoga što bi trebala sadržavati i kako bi trebala izgledati kvalitetna e-lektira.

Sadržaj webinara

Webinar se održao u obliku TeachMeeta. Sudionici koji su do 4. svibnja 2016. godine ispunili obrazac na adresi http://www.carnet.hr/e-skole/digitalno_zrela_skola/IKT_TeachMeet te do navedenog datuma dostavili svoju mikroprezentaciju putem e-maila lektire@carnet.hr imali su 4 minute za izlaganje. Pozivaani su svi prezenteri da pripaze na dužinu prezentacije jer, nakon isteka 4 minute, prezentacija mora završiti.

Svi ostali sudionici su mogli pratiti webinar na uobičajen način uz mogućnost upisivanja svojih komentara u prozor za chat.

Ciljevi webinara

Cilj ovog webinara je prikupljanje što više ideja i primjera dobre prakse o tome u kojoj mjeri i na koji način pristup lektirama u elektroničkom obliku može učenicima olakšati kvalitetnu pripremu za nastavu hrvatskog jezika. Ova razmjena ideja i prijedloga je jedan od temelja razvoja kriterija za kvalitetne e-lektire.

Potrebna predznanja

Osnovno poznavanje rada na računalu te korištenje Internet preglednika.

Impresum

Za CARNet, Nacionalna i sveučilišna knjižnica Zagreb

Svibanj 2016.

Snimka

Snimka webinara dostupna je na ovoj poveznici.

Webinar se održao u sklopu projekta „e-Škole: Uspostava sustava digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ koji sufinancira Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju