prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: Informativno o implementiranoj mrežnoj infrastrukturi

18. listopada 2021.

U četvrtak, 21. listopada 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika sa sedmim webinarom u nizu pod nazivom “Informativno o implementiranoj mrežnoj infrastrukturi“.

Na ovom informativnom webinaru će biti prikazano stanje projektnih aktivnosti i opremanja škole suvremenom mrežnom opremom, od statusa izgradnje pasivne mrežne infrastrukture do implementacije aktivne mrežne opreme. Webinar je namijenjen nastavnicima koji se žele upoznati s implementiranom opremom u sklopu programa e-Škole (početnici), ali i drugim zainteresiranim polaznicima koji žele saznati više.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

Pozivamo vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.