prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: „Sve još miriše na Teamse“

19. studenoga 2021.

U utorak, 23. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Sve još miriše na Teamse“.

Nakon što ste u prethodnom webinaru upoznali osnove jedne od najpopularnijih aplikacija posljednjih dvije godine, stiglo je vrijeme za neke nove tajne koje će vaše vještine u korištenju Teamsa postaviti na neke nove i naprednije razine.

CARNET-ovi stručnjaci zaduženi su za pružanje podrške za uslugu Office 365 kako bi ju korisnici u školama mogli što učinkovitije koristiti, u ovom će webinaru pokazati dodatke Teamsa koji će biti korisni svim odgojno-obrazovnim djelatnicima, neovisno o predmetu koji predaju. Ovaj put, Teamse će obraditi u “najtajnije” dijelove. Vi se možda niste usudili pitati, ali mnogo će tajna o Teamsima biti otkriveno. Nadamo se da nakon ovog webinara, više ništa neće biti isto i da ćete biti u potpunosti spremni koristiti MS Teamse i time unaprijediti svoju nastavu i poučavanje.

Za što bolje praćenje ovog webinara, pozivamo vas da pogledate snimku “MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu”.

Webinar je namijenjen nastavnicima koji trebaju jednostavno rješenje za online okruženje, a već su prošli osnove ili pratili webinar “MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu”.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.