prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: „Učimo igrom“

9. studenoga 2021.

Nastavnik ste i ponekad vam se čini da ne uspijevate dovoljno motivirati učenike? Neovisno o sadržaju i težini gradiva, poseban je izazov osmisliti nastavni sat koji će biti produktivan, a istovremeno potaknuti učenike na aktivno sudjelovanje i usvajanje znanja vlastitim promišljanjem i istraživanjem.

U webinaru „Učimo igrom“ koji će se održati u četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, s početkom u 10 sati, predstavit ćemo jednostavan i zanimljiv alat Puzzel koji se koristi za kreiranje i igranje različitih vrsta edukativnih igara i zagonetki.

Riječ je o alatu koji je vrlo jednostavan za korištenje i ne zahtijeva prethodno predznanje, već samo dobru volju i dozu kreativnosti. Različite vrste edukativnih igara i zagonetki koji su dio ovog alata omogućava njegovu primjenu u svim područjima i oblicima nastave. Budući da je uglavnom riječ o već dobro poznatim igrama (slagalice, igra memorije, križaljke…), učenicima nisu potrebne dodatne upute za rješavanje zagonetki koje im postavite.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.