prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dođite na Znanstveni piknik

6. rujna 2022.

Ove godine Znanstveni piknik će se održati 23. i 24. rujna 2022. godine u perivoju Muzeja seljačkih buna, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Kao i prethodnih godina program Znanstvenog piknika sastojat će se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i ostalih zanimljivih interaktivno-umjetničkih formata koje provode brojne udruge, znanstvene institucije, studentske sekcije, osnovne i srednje škole te pojedinci zaljubljenici u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Znanstveni piknik možete iskoristiti kao priliku za odrađivanje terenske nastave. Petak je obično rezerviran za grupne dolaske škola pa ako planirate dolazak na piknik sa svojim učenicima, molimo Vas da nam najavite broj sudionika i dan dolaska mailom na znanstveni-piknik@carnet.hr kako bismo Vam mogli pružiti detaljnije upute.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu se i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Institut Ruđer Bošković, Krapinsko-zagorska županija, Općina Gornja Stubica i Grad Donja Stubica, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ulaz na Znanstveni piknik bit će besplatan, a sve informacije o događanju bit će objavljene na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika. Za sve posjetitelje je osiguran i besplatan posjet Muzeju seljačkih buna.

Veselimo se Vašem dolasku.