prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dostupni rezultati nacionalnih ispita

20. lipnja 2023.

U ožujku 2023. godine uspješno su provedeni nacionalni ispiti u četvrtim razredima (uzorak od 80 škola) i svim osmim razredima, a rezultati su dostupni od 20. lipnja 2023. godine, od 10 sati, putem CARNET data aplikacije za analitiku učenja te putem e-Dnevnika.

Rezultati nacionalnih ispita dostupni su za ravnatelje škola, predmetne učitelje, roditelje i učenike, a mogu se provjeriti putem sljedećih poveznica:

CARNET data – https://data.e-skole.hr

e-Dnevnik za učenike i roditelje – https://ocjene.skole.hr

e-Dnevnik za nastavnike – https://e-dnevnik.skole.hr

Unutar CARNET data i e-Dnevnik aplikacije mogu se vidjeti rezultati na razini pojedinog učenika, a putem CARNET data sustava, ravnateljima škola su omogućeni i izvještaji o rezultatima nacionalnih ispita na razini škole te usporedba s nacionalnim prosjekom.

Detaljne upute za pregled rezultata dostupne su putem CARNET data sustava i e-Dnevnik sustava.

U slučaju pitanja ili dodatne podrške CARNET vam stoji na raspolaganju putem e-mail adrese helpdesk@skole.hr ili telefonskog broja 01/ 6661 500 svakim radnim danom od 8 do 20 sati.

Želimo vam uspješan završetak školske godine!