prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Održan četvrti projektni sastanak DOTS tima

10. svibnja 2022.

Od 3. do 6. svibnja 2022. godine u Limassolu na Cipru, nakon dvije godine online rada i susreta u online okruženju, održan je četvrti projektni sastanak DOTS uz aktivnosti učenja i poučavanja.

Projektni partneri iz Austrije, Belgije, Cipra, Grčke i Hrvatske sastali su se kako bi raspravili o administrativnim i financijskim pitanjima s kojima se suočavanju u provedbi projekta te kako bi se usuglasili oko nadolazećih aktivnosti koje ih očekuju do kraja projekta.

Osim sudjelovanja na projektnom sastanku partneri su sudjelovali i na trodnevnom treningu u organizaciji DOREA Educational Institute, projektnog partnera s Cipra koji se bavi održavanjem treninga u području razvoja transverzalnih vještina.

Projekt traje do 31. kolovoza 2022. godine, a svi razvijeni materijali poput scenarija poučavanja, opisa aktivnosti te priručnika koji će omogućiti nastavnicima izvođenje aktivnosti u svom radu s učenicima, bit će objavljeni na službenoj stranici projekta tijekom narednih mjeseci.

Više informacija o projektu možete pronaći na stranici projekta.