Nabava usluge nadogradnje EMA-e

12. veljače 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi postupak javne nabave usluge nadogradnje aplikacije EMA.

Aplikacija za organizaciju i praćenje edukacija – EMA (engl. Education Management Application) izrađena je 2017. godine. EMA omogućava ustanovama organizatorima upravljanje provođenjem programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja, a odgojno-obrazovnim radnicima prijavljivanje i praćenje njihovog stručnog osposobljavanja i usavršavanja na jednom centralnom mjestu.

Cilj ove nabave je nadograditi aplikaciju za organizaciju i praćenje edukacija – EMA na način da se unaprijede postojeće funkcionalnosti, razviju novi moduli i nove funkcionalnosti u aplikaciji te da se poboljša korisničko iskustvo i dizajn aplikacije. Cilj će se ostvariti kroz šest definiranih aktivnosti tijekom trajanja ugovora s dobavljačem a koje uključuju: Vođenje projekta, Analizu i dizajn IT rješenja, uključujući izradu detaljne funkcionalne i tehničke specifikacije te dizajna, Nadogradnju aplikacije (razvoj i testiranje), Migraciju podataka, Edukaciju korisnika te Preventivnu i korektivnu podršku.

Nadogradnja se odvija u sklopu projekta e-Škole koji je dio sveobuhvatnog programa modernizacije hrvatskog školskog sustava naziva “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Više o ovom postupku možete saznati putem EOJN RH, broj oglasa: 2021/S 0F2-0004991