Nabava usluge prilagodbe Moodle sustava

11. lipnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi postupak javne nabave usluge prilagodbe Moodle sustava: projektiranja, implementacije i održavanja visokodostupnog i skalabilnog Moodle sustava, te redizajna sučelja i optimizacije korisničkog iskustva Moodle sustava u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. Stoljeće”.

Nabava prilagodbe Moodle sustava ima za cilj projektiranje, implementaciju i održavanje visokodostupnog i skalabilnog Moodle sustava na postojećoj CARNET-ovoj infrastrukturi, a također i istraživanje navika, korisničkog iskustva i potreba korisnika CARNET-ove Moodle aplikacije u učenju i poučavanju, izradu dizajna sučelja CARNET-ove aplikacije Moodle, izradu zajedničke naslovnice i Moodle dodataka, kao i nadogradnju Moodle dodataka i mobilne Moodle aplikacije.

Više o ovom postupku možete saznati putem EOJN RH, broj oglasa:2021/S 0F2-0021529; Otvaranje ponuda je 12.7.2021. u 10 sati.