prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Novo sučelje CARNET data sustava

2. travnja 2024.

CARNET data sustav ima novo sučelje. Ovo osvježenje donosi korisnicima još intuitivnije iskustvo korištenja uz uvođenje niza poboljšanja koja će bitno olakšati analizu učenja i pružiti dublje uvide u obrazovne podatke.

Uz redizajnirano sučelje, koje omogućava korisnicima da se brže i jednostavnije kreću kroz sustav te da pristupe potrebnim informacijama u nekoliko koraka, ističe se i Kalulator za upise u srednje škole. Ovaj alat će biti posebno koristan za učenike osmih razreda, pružajući im korisne smjernice i informacije tijekom procesa upisa. U tijeku su finalne dorade kako bi se osigurala besprijekorna funkcionalnost.

Nadalje, unaprijeđene vizualizacije i izvještaji omogućavaju detaljniji uvid i bolje razumijevanje podataka, što će korisnicima pružiti još više alata za analizu i donošenje informiranih odluka.

CARNET data sustav osmišljen je kao središnje mjesto za sve sudionike obrazovnog procesa – od učenika i roditelja do nastavnika, ravnatelja i djelatnika u Ministarstvu. Platforma pruža ključne informacije za praćenje rada, donošenje informiranih odluka i strategija za unapređenje obrazovanja.

Više informacija o sustavu potražite na poveznici CARNET data.