prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Objavljen program 3. studentskog dana – STO 2016

31. ožujka 2016.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavila je program 3. studentskog dana „Suvremene tehnologije u obrazovanju“ – STO 2016 koji će se održati 22. travnja 2016. godine na Učiteljskom i Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. 

Na mrežnim stranicama događanja na ovoj poveznici možete pogledati koja predavanja, radionice i ostale zanimljivosti vas očekuju na samom događanju. Pozivamo vas da se upoznate s programom te da se od 8. travnja, kada će biti otvorene prijave na radionice, prijavite na one koje vas najviše interesiraju!

Podsjećamo također, da su prijave na natjecanje, organizirano u sklopu događanja, otvorene te na priručnik u obliku online tečaja za samostalno učenje „Osnove korištenja obrazovnih trendova i digitalnih alata u nastavi“ koji bi vam mogao biti koristan za sudjelovanje u natjecanju.

Više informacija o samom natjecanju i uvjetima prijave možete pronaći na adresi http://sto.carnet.hr/2016/natjecanje.

Za dodatne informacije o 3. studentskom danu posjetite stranice http://sto.carnet.hr/2016.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.