prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Objavljena mrežna stranica DOTS projekta

19. svibnja 2020.

CARNET je u suradnji s projektnim partnerima na projektu DOTS – Development of transversal skills in STEM objavio službenu mrežnu stranicu projekta. Na stranici se nalaze informacije o projektu i partnerima te aktualne novosti.

Stranica će služiti i kao repozitorij različitih digitalnih sadržaja koji će nastajati tijekom projekta. Trenutno dostupni sadržaj su obrazovni videi nastali u okviru projektnog sastanka i radionice u Leuvenu u veljači 2020. godine.

Videi su izrađeni u zajedničkoj suradnji CARNET-a i projektnih partnera, a objavljeni su kako bi ih svi zainteresirani nastavnici mogli koristiti u nastavi kao motivaciju, primjere ili objašnjenje uz neku od obrađenih tema. Na stranici se mogu pronaći i mrežne stranice projektnih partnera. Stranica je izrađena uz sufinanciranje Europske unije, a možete je pronaći na ovoj poveznici: http://www.dots-project.eu/.