prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Prijavite se na radionicu u sklopu DOTS projekta

20. srpnja 2022.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET  u suradnji s Tvornicom znanosti organizira događanje u sklopu DOTS projekta koje će se održati u utorak, 2. kolovoza 2022. godine od 10 do 16 sati u Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) u Splitu. 

Događanje obuhvaća predstavljanje projekta te radionicu za nastavnike, koja će se održati na engleskom jeziku. Radionica je namijenjena svim nastavnicima koji žele saznati kako i na koji način kroz poučavanje STEM područja razvijati transverzalne vještine kod svojih učenika. U okviru DOTS projekta CARNET je zajedno sa svojim partnerima razvio niz aktivnosti i materijala koje nastavnici mogu koristiti u svojoj svakodnevnoj nastavi. Na ovoj radionici nastavnicima će se predstaviti navedeni materijali te će im se kroz praktičan rad predstaviti primjeri integriranja takvih aktivnosti u nastavu.

Svi zainteresirani nastavnici mogu se prijaviti putem online formulara do 28. srpnja 2022. godine, a potvrdu o prijavi kao i detaljni program radionice dobit će nakon registracije.