Naslovnica Novosti Preporučujemo

Tražimo suradnike za rad na Helpdesku

24. listopada 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Marljiva si, komunikativna, odgovorna i samostalna osoba sklona timskom radu i radu s korisnicima? Ako je odgovor potvrdan, pošalji svoj životopis na helpdesk-posao@carnet.hr i možda baš ti postaneš dio ekipe CARNET-ovog Helpdeska.

Opis posla

 

Tim 1: pružanje tehničke podrške te informiranje korisnika o CARNET-ovim uslugama i servisima.
Tim 2: pružanje podrške korisnicima iz sustava školstva za usluge e-Dnevnik, e-Matica, e-Upisi u srednje škole te program Škola za život i projekt e-Škole.

Što tražimo?

Tim 1: Tražimo marljive, odgovorne i samostalne osobe koje su sklone timskom radu i radu s korisnicima. Uz sve to vole pomagati drugima, imaju razvijene sposobnosti za usmeno i pismeno izražavanje, dobro poznaju alate za rad na internetu te su općenito zainteresirane za računalnu tehnologiju i rad s ljudima. Poželjno je i da imaju želju za konstantnim usavršavanjem.

Tim 2: Za ovaj tim nisu nužna tehnička predznanja. Tražimo agente koji imaju sljedeće kompetencije: odgovornost, usmjerenost prema korisnicima, želju za učenjem, komunikacijske vještine. Sve ostalo je dobrodošlo, ali nije nužno.

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik

Jezik: Engleski (napredno)

Što nudimo?

Nudimo iznimno zanimljiv studentski posao u surađivački orijentiranoj radnoj atmosferi koji omogućuje sudjelovanje na cjelovitoj informatizaciji obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Naši agenti najčešće ostaju raditi dok im traju studentska prava, a iznadprosječan broj studenata ostaje u CARNET-u i nakon završetka studija. Početna satnica je 27 kuna i u pravilu raste za 1 kunu svakih šest mjeseci. Radi se u smjenama koje se mogu zamijeniti s drugim agentima što olakšava usklađivanje rasporeda sa studentskim obavezama.

Rok za prijavu je