prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Loomen – Praćenje napretka“

2. travnja 2021.

U četvrtak, 15. travnja 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen – Praćenje napretka”.

Peti u nizu webinara o Loomenu namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. Cilj webinara je prezentirati mogućnosti koje su nastavnicima na raspolaganju kod praćenja rada i aktivnosti učenika u virtualnoj učionici. Prezentirat ćemo dovršenost aktivnosti, njeno postavljanje i praćenje, traku napretka, course dedication blok, statistiku i izvještaje u virtualnoj učionici i druge.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.