prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: Loomen tips & tricks – Izgled i struktura tečaja

26. veljače 2021.

U četvrtak, 4. ožujka 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen tips & tricks – Izgled i struktura tečaja”.

Drugi po redu webinar o Loomenu namijenjen je naprednijim korisnicima usluge CARNET Loomen. Webinarom će biti obuhvaćene specifične teme kao što su postavljanje skrivene teme s dostupnim sadržajem i njezina funkcija, prebacivanje neaktivnog sadržaja u skrivene teme, organizacija sadržaja uz pomoć resursa “Natpis”, prezentacija Grid formata i druge specifičnosti vezane za izgled i strukturu tečaja.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.