prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Loomen- Vrednovanje“

29. travnja 2021.

U četvrtak, 6. svibnja 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen – Vrednovanje”.

Šesti u nizu webinara namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. Cilj webinara je skrenuti pažnju na posebne mogućnosti koje su nastavnicima na raspolaganju u aktivnostima “Test” i “Zadaća” kao što su omogućavanje SEB (Safe Exam Browser) preglednika, posebne karakteristike pitanja, analiza odgovora te ocjenjivanje pomoću rubrika u zadaćama.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.