prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu”

4. listopada 2021.

U potrazi ste za informacijama kako osigurati i pratiti odvijanje nastave u različitim modelima nastave? Niste sigurni kako kreirati timove ili trebate li ih brisati na kraju školske godine? Zanima vas osnovno uređivanje timova – dodavanje članova, dodavanje vlasnika tima? Skrivene postavke u aplikaciji MS Teams za koje možda niste znali, a koje su upravo ono što će vam olakšati svakodnevicu u online nastavi? Kako kontrolirati učenike na nastavi koja se odvija putem MS Teams aplikacije?

Odgovore na navedena pitanja, i još mnogo više imat ćete priliku čuti uživo u četvrtak, 7. listopada 2021. godine u 13 sati, na webinaru „MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu“ od CARNET-ovih stručnjaka koji su, između ostalih usluga, zaduženi i za pružanje podrške za uslugu Office 365 kako bi ih CARNET-ovi korisnici u školama mogli bezbrižno koristiti.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.