prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: Scientix srijeda

26. studenoga 2021.

U sklopu ciklusa webinara pod nazivom „Scientix srijeda“ u srijedu, 1. prosinca 2021. s početkom u 19 sati održati će se drugi webinar u nizu. Webinar je namijenjen svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji žele steći ili unaprijediti vlastite kompetencije u osmišljavanju i provođenju nastave iz područja znanosti, matematike, tehnologije i inženjerstva ili se žele uključiti u različite projekte.

Webinar će održati Scientix ambasadorice za Hrvatsku: Marica Jurec i Anita Čorak, koje će predstaviti Scientixov portal i njegove mogućnosti.

Sudionici webinara će saznati:

  • kako se registrirati na portalu
  • gdje pronaći nastavne materijale
  • kako ih pretraživati
  • kako iskoristiti objavljene rezultate provedenih projekata te
  • kako se uključiti u Scientix zajednicu.

Kako biste sudjelovali na webinaru potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Teamsa.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Veselimo se online druženju!